Tinc un embús a les canonades de casa

Neteges Escobar

«Tinc un embús a les canonades de casa», així comencen moltes de les converses amb els nostres clients. Just després, els nostres treballadors estan dins del seu món de canonades i mans a l’obra per resoldre el problema, les olors del sistema de clavegueram han desaparegut i l’aigua residual ha tornat d’on no hauria d’haver sortit mai.

Però, us heu preguntat mai de quin material estan fetes les canonades que tenim a casa? S’embussen i les desembussem una vegada i una altra i segueixen resistint. Les maltractem llançant tovalloletes, olis i sabons i no es deterioren. Les fem servir d’escombraries i tot sense fer cas dels consells llançats al Twitter i Facebook de Neteges Escobar 😉

Avui hem decidit donar 4 pinzellades sobre el material més usat per fabricar el sistema de canonades actual. Existeixen altres materials però el més comú és ‘El PVC!».

 «El policlorur de vinil (PVC) (C2H3Cl) n1 producte de la polimerització del monòmer de clorur de vinil.» Fàcil, oi?

Serem una mica més clars i us donarem dades simples i comprensibles sobre aquest material descobert per a aquest ús l’any 1930 a Alemanya.

El PVC és el derivat del plàstic més versàtil i la seva adaptabilitat ajuda a crear diferents formes i mides ideals per generar un entramat de formes i circuits perquè l’aigua pugui discórrer lliurement. Aquestes múltiples formes amb una mica de traça, imaginació i ganes de reciclar les canonades velles poden donar-li un segon ús, tal com us vam mostrar en un altre dels nostres articles d’aquest blog.

tuberías pvc atascadas

A més, té una alta capacitat per aguantar temperatures altes, es comença a estovar als 80ºC i es desintegra als 140 º; tenint en compte que normalment estan ubicades en espais tancats aquesta resistència els proporciona una idoneïtat per a aquest menester. Aquestes dues primeres característiques les fan idònies per ser presents a totes les zones del nostre sistema de canonades i ser ideal per a tot tipus de construccions i terrenys.

A totes aquestes característiques se’ls suma la seva alta durabilitat (fins a 60 anys) i la seva alta tolerància a la corrosió que fan del PVC un producte perfecte per a canonades domèstiques.

Però no només es fan servir per fabricar canonades d’aigua, també tenen múltiples usos, algun d’ells tan curiosos com en les bosses per transportar sang.

El saber no ocupa lloc, per això mai saps quan necessitaràs saber què és el PVC i per a què serveix. Però si el que vols saber és com es desencallen les canonades formades amb aquest material, en aquest cas només cal que memoritzis el nostre número de telèfon o ens busquis a la nostra web, nosaltres et solucionem el problema amb les canonades.

Dejar una Respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.