Què faig si tinc les canonades embussades?

Què faig si tinc les canonades embussades?

Us heu fixat la gran relació que tenen els embussos de canonades amb Murphy? Sempre succeeixen en els pitjors moments, en aquell instant en que tens pressa, arribes tard a casa després d’un dia dur de treball o just havies convidat a les teves amigues a sopar.

Aquests embussos normalment són causats per restes de menjar i olis que anem abocant a poc a poc al desguàs i es van apilant als sifons i enganxant-se a les parets de les canonades. Per aquest motiu és convenient actuar amb precaució i prendre mesures a diari.

En aquest post us recomanem 2 solucions casolanes per a resoldre el problema momentàniament i sempre i quan sigui de petit abast, però si voleu una solució ràpida i que solucioni el problema d’arrel no us quedarà una altra que cridar a professionals del sector.

  1. Pots utilitzar el típic desembussador de tota la vida, si ha aguantat el pas dels anys és perquè de funcionar funciona. I si vols que sigui més eficaç pots posar una mica de vaselina a les vores del desembussador perquè segelli i faci millor ventosa.
  2. Un altre remei casolà i eficaç però més lent és omplir la pica amb aigua bullint: poses el tap, omples d’aigua calenta la pica, treus el tap i deixes que vagi buidant-se pel desguàs lentament. Així ajudarem a desincrustar la brutícia del baixant.
  •  Si vols que sigui més eficaç també pots provar-ho amb aigua bullint amb un bon grapat de sal, abocar mig got de bicarbonat i mig de vinagre.

I si us plau… no caiguis en el parany del vell mite d’utilitzar Coca-Cola per desembús, aquesta solució no funciona i pot agreujar el problema a causa de la seva composició; prometem en un altre post parlar d’aquest fals mite.

Deja un comentario

Your email address will not be published.