Top10 de les piscines més increïbles

Neteges Escobar

Arriba el bon temps i comencen els nostres serveis de neteja i posada a punt de piscina per tot el Maresme i Catalunya. Cada setmana veiem una infinitat de meravelloses piscines que serien dignes d’aparèixer en el nostre Top10 de les millors i més especials del món:

1. La piscina desbordant de 150 metres situada a la 57a planta de l’Hotel Marina Bay Sands de Singapur.

2. Una piscina que es barreja amb la força del mar a la platja de Bondi a Sydney.

3. Si t’agraden els records llavors la teva piscina és la de l’hotel San Alfonso del Mar a Algarrobo. Un quilòmetre de llarg i 2.5 milions de litres d’aigua salada directes de l’Oceà Pacífic.

4. Sempre has pensat en poder nedar entre taurons i no t’has atrevit? Visita el Golden Nugget a Las Vegas, té una piscina on enmig hi ha una megapeixera amb milers de peixos i taurons. A més, compta amb un tobogan que encara et farà estar més a prop dels «peixets».

5. Si tens vertigen aquesta NO és la teva opció. A l’hotel Holiday Inn Shaghai Pudong Kanggiao de la Xina hi trobem una piscina d’altura situada en una 24a planta amb terra de vidre transparent.

6. No trobem millor lloc per relaxar-nos que la piscina d’energia d’or a St. Regis Lhasa al Tibet. Envoltada de tota mena de joies i una aigua entre 28 i 32 graus perquè puguem deixar la ment en blanc i gaudir d’aquest precís moment.

piscina energía

7.Una de les piscines naturals que hi ha al món es troba a Laguna Giola, prop del poble de Astris a Thassos a les Illes Gregues. Només un mur de roca separa el mar del teu bany tranquil mentre és el mateix onatge que la va omplint d’aigua.

8. Per curiosa hem d’introduir en la llista la piscina que no és una piscina. La trobem al Museu d’Art Modern de Kanazawa al Japó i farà les delícies dels aficionats a penjar fotos a les xarxes socials. Una fina capa d’aigua provocarà l’efecte d’estar caminant sota l’aigua.

9. Si ets amant del busseig no pots deixar de fer una immersió a la piscina més profunda del món, 35 metres de profunditat i 2,5 milions de litres (igual que la piscina de Sant Alfonso del Mar).

10. Si t’agrada la natura i gaudir d’un meravellós temps de descans, necessites un bany a la piscina de l’hotel Four Seasons Safari Lodge a Serengeti.

Dejar una Respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.