Què fer amb les canonades?

Neteges Escobar

Les canonades sempre han tingut fama de brutes, embussos, males olors i des de sempre s’han intentat amagar, però això està canviant. Les modes canvien i la imaginació dels dissenyadors i manetes cada vegada ens sorprenen amb idees noves i increïbles. Amb les canonades vistes podem fer una infinitat de coses i amb els tubs comprats en una ferreteria podem tenir una decoració innovadora i sorprenent.

Avui hem fet una selecció d’idees, a veure què us semblen:

La primera imatge és molt important i sorprendre des del rebedor de casa teva essencial per causar furor entre els teus amics. Un fabulós sabater fet amb la unió de molts petits trossos de canonada. La mida i els forats els tries tu.

zapatero

Entrem a casa i el següent que ens fixem és en els quadres, fotos o elements penjats a les parets. Compra o recicla tubs de diferents mides i colors (o pinta’ls) i crea divertides formes per penjar.

cuadro

Vius en un espai diàfan i sense moltes parets? Les canonades són la teva solució!

separador

Per no avorrir-te amb la decoració de casa teva, crea figures en dates assenyalades. Uneix uns quants trossos de canonada i aconsegueix un esquelet per Halloween fàcil de fer i molt divertit.

esqueleto

Que arriben els Minions! Segurament no et desembussaran les canonades de casa com nosaltres però poden fer les delícies dels més petits de casa. Dibuixa la figura dels Minions o del seu personatge favorit, l’ompliu amb caramels i embolica’l amb certa gràcia amb paper transparent.

minions

Segurament tots tenim el mateix problema a casa … el desordre del calaix dels cables. Us presentem la solució definitiva. Una canonada per a cada cable i cada cable en una canonada.

ordena cables

I per al jardí … Us imagineu regar una vegada i que totes les plantes quedin regades? Una altra vegada les canonades tenen la solució.

plantas

En els nostres serveis intentem que el temps que fem servir per reparar un problema amb les canonades sigui de qualitat, de la mateixa manera que el temps que fem servir amb els nostres nens ha de ser productiu i ple d’interacció. Diverteix-te creant divertits monstres!

monstruos

O prefereixes jugar un partidet de futbol, ​​hoquei, handbol o qualsevol esport amb pilota i porteria?

porteria

Aquests són només uns exemples de les possibilitats que tenen les canonades per a tu, les altres que venen amb problemes i mals de cap, embussos i males olors deixa’ls per a nosaltres.

Dejar una Respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Call Now Button