Posada a punt de piscines. Ara és el moment!

Neteges Escobar

Toca posar a punt les nostres piscines per gaudir del bon temps i les hores de sol i caloreta. Per garantir refrescants banys estiuencs hem de tenir els fons nets i, per descomptat, aigües de primera qualitat per banyar-nos.

A Neteges Escobar realitzem tot tipus de manteniment i neteja a fons de piscines en totes les mides i tipus. Buidem la piscina si cal, netegem les parets i sòls amb eines d’aigua a alta pressió, deixem els filtres buits de residus i omplim de nou la piscina. Els nostres camions són capaços de transportar fins a 20.000 litres d’aigua per cuba, aquesta capacitat ens fa estalviar temps i diners a tots els nostres clients.

Vols saber el volum d’aigua que cap a la teva piscina? Mira aquest gràfic que ens han proporcionat els nostres amics de Leroy Merlin:

A més de realitzar la posada a punt a fons amb el nostre servei, també pots realitzar un manteniment a nivell particular vigilant aquests 5 punts principals. Aquests tractaments aconsellem realitzar-los a última hora de la tarda o per la nit:

1.- Hem de mantenir el nivell de PH entre 7,2 i 7,6. Existeixen productes per ajustar aquests nivells si fos necessari. És molt important seguir les indicacions de cada fabricant.

2.- La piscina ha d’estar desinfectada de microorganismes, per això utilitzarem clor a nivells d’entre 0,5 mg / li 1,5 mg / l.

3.- Les piscines són propenses a generar algues que provocaran un mal aspecte de l’aigua i deixaran les superfícies relliscoses. Prevenir-les pot ser una solució, podrem fer servir productes químics que trobarem en botigues especialitzades. A vegades ens poden sorgir problemes per eliminar-les, el millor és recórrer a eines pròpies especialitzades o professionals per realitzar un procés de netejat a fons de tota la superfície.

4.- Comprova la sorra del filtre cada any, el seu deteriorament pot perjudicar el filtrat de l’aigua i deixar de fer la seva comesa. Cada 4 o 5 anys hauríem de realitzar la seva substitució. També aconsellem netejar a fons aquests filtres.

5.- Si hem utilitzat coberta durant l’hivern, serà convenient realitzar la seva neteja a fons.

Tens problemes al teu piscina? Aquí et deixem les preguntes més freqüents i el tractament que hauries de seguir:

problemas en piscina

Les posada a punt de piscines sempre són enutjoses en temps per a qui ha de realitzar-la a títol personal i en ocasions és preferible confiar en professionals, segur que amb els nostres equips quedes satisfet.

Si vols tenir la teva piscina llesta per gaudir amb tota la família i amics de forma segura, neta i ràpida, no oblidis trucar i preguntar sense compromís, segur que surts guanyant.

1 comentario

Dejar una Respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.