Per què hauries de triar-nos?

Neteges Escobar

Aquesta és la pregunta que tots els nostres clients s’han fet alguna vegada abans de contractar els nostres serveis de neteja industrial, serveis de desembossament domèstic, manteniment i urgències en comunitats, i tants altres que tenim en la nostra cartera, la resposta els ha convençut i el servei els ha mantingut fidels al nostre equip humà i tecnològic.

Però si encara ets dels pocs que no ens coneix, en aquest post intentarem convènce’t perquè ens truquis, ens contractis i, si t’agrada el resultat, repeteixis com tants altres ja ho estan fent.

Aquests són els 4 pilars que fonamenten el nostre èxit:

Equip humà: Comptem amb els millors professionals amb vocació al client i formats específicament per a tot tipus de problemes i manteniments, la seva prioritat és trobar la solució al servei requerit de la forma més ràpida, efectiva i econòmica possible.

Tecnologia: Comptem amb els millors avanços per solucionar tot tipus de serveis, des de la inspecció de canonades mitjançant el nostre robot càmera subterrània fins a mecanismes complexos, passant per camions amb equip de reciclatge d’aigua intern per estalviar temps i diners als nostres clients.

Formació i experiència: Més de 50 anys en el sector ens fan valedors d’un coneixement molt valuós per a resoldre qualsevol problema que pugui sorgir a casa teva, treball o comunitat de veïns. A més, treballar amb humilitat és la clau per aprendre cada dia, millorar les tècniques aplicades i buscar l’excel·lència com a mantra d’empresa.

Certificats: Avalats per la ISO de Bureau Veritas i tots els certificats necessaris per realitzar els serveis més exigents de desembussos, transport d’aigua potable, bentonita, o qualsevol matèria perillosa.
I si amb aquests 4 punts encara no t’hem convençut, la millor prova de bona feina és la satisfacció dels nostres clients. Pregunta’ls i ells seran els nostres millors avaladors.

 

Dejar una Respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.