Les cubes del Maresme també tenen #Empatia

Neteges Escobar

Amb les cubes portem l’aigua a tots els racons de Catalunya i prevenim o resolem els embussos en els sistemes de canonades més complicats. Però només amb solucionar els problemes dels nostres clients no podem donar-nos per satisfets.

El post d’avui el dediquem a l’empatia, un valor que ha de ser el baluard de tota empresa de serveis que vulgui l’excel·lència en la satisfacció dels seus clients.

#Empatia: 1. f. Identificació mental i afectiva d’un subjecte amb l’estat d’ànim d’un altre.

Aquestes 7 lletres signifiquen molt més. Escoltar, comprendre, pensar i resoldre un servei de la millor manera possible per als nostres clients. Poder oferir la solució més ràpida, efectiva i estalviant al màxim possible costos afegits per als nostres clients.

Entenem que un servei queda resolt quan trobem la millor manera d’aturar el repte que ens ha plantejat el nostre client. Solucionar els problemes estalviant temps i diners. Per a això invertim en la millor tecnologia del mercat i en els millors professionals que entenen la singularitat de cada persona que ens truca per requerir els nostres serveis.

Alguna vegada us han prestat un servei o comprat un producte en una botiga i no us heu sentit escoltats? No podem permetre-ho!

Després de 50 anys en el sector no podem conformar-nos amb diferenciar els problemes en més o menys greus, els nostres clients es mereixen que els seus problemes siguin tractats amb la màxima importància i buscant la seva excel·lència.

Dins d’aquest esforç per empatitzar amb els nostres clients invertim en temps per arribar a tots vosaltres mitjançant les xarxes socials i aquest blog, volem estar a prop per escoltar-vos quan vulgueu dir-nos alguna cosa. Estar quan ens necessiteu.

«L’empatia és la capacitat de conèixer, comprendre i compartir els sentiments dels altres sense necessitat que aquests els verbalitzin», Sánchez i Gaya

Dejar una Respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.