Embús al bany: principals problemes

Neteges Escobar

El bany és una de les parts de qualsevol habitatge més propensa als problemes d’embussos a les canonades. Per molta cura que puguem tenir sempre estem exposats a aquest tipus de canonades taponades en el sistema d’evacuació d’aigües i residus.

Hem fet una petita selecció dels principals problemes que poden sorgir:

  1. El desguàs empassa lent o no deixa passar l’aigua. Segurament restes de sabó, cabells, cremes, greixos i altres residus s’han acumulat dins de les canonades formant un tap, evitant que l’aigua pugui fluir lliurement.
  2. Quan encenem la rentadora l’aigua surt per la banyera. En ocasions dues parts de la casa estan connectades amb canonades horitzontals que canalitzen en una vertical que evacua l’aigua de les dues canonades. Quan aquesta canonada vertical s’obstrueix provoca que el fluid no pugui baixar verticalment i acabi sortint per l’altra part del tub horitzontal.
  3. Goteres al bany. Pot ser conseqüència d’una inundació del pis de dalt o d’un trencament en el sistema de canonades de l’habitatge. Si estem en el segon cas, és molt important comptar amb professionals amb les eines necessàries per localitzar el punt exacte del trencament, d’aquesta manera podrem estalviar temps i diners. Nosaltres per això comptem amb el nostre robot amb càmera que ens fa la feina molt més senzilla [vídeo]
  4. Males olors. Poden venir per un defecte en les juntes entre el sanitari i el paviment, o inodor i el manguetón, o a la goma del pot sifònic. Si totes aquestes juntes estan correctament segellades, un altre problema pot estar en el desifonament, és a dir, el sifó de la canonada s’ha quedat sense aigua i deixa via lliure a les males olors.
  5. Surt aire del vàter. Senyal inequívoc d’embús en les canonades, cal solucionar el problema immediatament si no volem tenir problemes desagradables.

Aquests són els problemes més habituals que ens trobem cada dia amb els embussos en els banys. Tots ells s’haguessin pogut evitar amb un correcte ús de cada desguàs. La prevenció és fonamental, i si ja vas tard i tens el problema a sobre… sempre et quedarà Neteges Escobar.

Dejar una Respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.