Segueix-nos a xarxes socials, no et penediràs

Segueix-nos a xarxes socials, no et penediràs

La nostra preocupació va més enllà del desembossament d’una canonada a la llar o d’un WC en un bar o restaurant; el nostre objectiu final és tenir clients satisfets amb la nostra solució i que ens tinguin en ment quan succeeixi un problema amb les canonades o vulguin realitzar un manteniment preventiu en el sistema de desguassos de la seva comunitat.

Per a això, treballem cada dia per oferir vies de comunicació bidireccionals i personalitzades, ja siguin les més tradicionals com fent servir l’entorn online per obrir canals en xarxes socials. Escoltar i aprendre és fonamental per perseguir l’excel·lència en cada servei.

Cada dia publiquem contingut de qualitat en els nostres perfils socials de Facebook i Twitter, fem servir un to distès i pugem notícies, consells i curiositats que segur t’interessaran.

A més, en les xarxes socials hem vist un canal de comunicació còmode i ràpid per atendre i entendre als nostres clients. Tots teniu a la vostra butxaca l’oportunitat d’escriure’ns ràpidament i nosaltres de poder donar solució. Construir una comunitat online que complementa a la nostra gran cartera de client, és per a nosaltres un orgull i una motivació per seguir a prop de les persones que confien en els nostres serveis.

Gairebé 1.500 persones formen la nostra comunitat i els agraïm cada dia la seva confiança amb contingut cuidat i mimat perquè sigui del seu interès. A més, el nostre equip de comunicació respon amb la major celeritat possible a cada consulta o petició, ja que per a nosaltres és molt important el diàleg amb cadascun de vosaltres.

Si tens perfil a Twitter i/o Facebook, deixa’ns que et recomanem entrar i fer una ullada a @NetegesEscobar, estem molt segurs que t’enganxaràs. T’animem, a més, a contestar i compartir les teves inquietuds i curiositats.

Després de més de 50 anys treballant en el sector del desembussament de canonades i treballs amb aigua a pressió i transport de líquids, no deixem d’innovar. Cada dia aprenem dels nostres clients i millorem en cada servei. Tot això gràcies a les ganes de millorar i la humilitat necessària per seguir aprenent.

Deja un comentario

Your email address will not be published.