Blog

Els embussos del lavabo

Els embussos al bany són molt comuns, ja sigui a la dutxa, el desguàs del lavabo, el desguàs del bidet o el mateix vàter; tots ells són susceptibles de patir el gran temut tap de les canonades i el problema desagradable posterior. A Neteges Escobar els coneixem bé.

Entres a la dutxa un dia qualsevol i comences a veure que el desguàs no [...]

La teva piscina necessita una operació bikini?

Estem al maig i ja hauríem d’estar finalitzant l’operació bikini per anar a la piscina a lluir “tipet”, si no és així… és que anem una mica tard. Igual que la nostra piscina, si volem aprofitar-la des dels primers raigs de Sol i calor, ara és el moment de posar-la a punt.
Com haig de posar a punt la meva piscina?
Un [...]

No llencis els medicaments pel WC!

Com a empresa de desembussos amb molts anys d’experiència estem en l’obligació moral de recordar una vegada més que els vàters NO SÓN UNA BROSSA que s’ho empassa tot i desapareix. En posts passats i en les nostres xarxes socials recordem un cop i un altre les possibles causes d’aquest acte, embussos i emergències per inundació. Però avui no us parlarem d’embussos, [...]

Aigua potable o embotellada?

Un dels nostres serveis més demandats és el transport d’aigua potable en territori català i especialment el transport d’aigua amb cisternes per tot el Maresme. Un servei que ha de garantir uns estàndards alts per mantenir la salubritat de cada gota d’aigua que movem d’un lloc a un altre.

Si vols saber què entenem per aigua potable t’interessa llegir el nostre [...]

Arqueta buidada, canalització festejada

Una ARQUETA és un petit dipòsit on es reben canalitzacions o conductes subterranis per a el posterior enllaç i distribució. Estan situades sota de sòl i cobertes amb una tapa per a poder accedir-hi per la seu dessembossament i manteniment.
Quins tipus d’arquetes podem trobar?
Arquetes de pas, aquest dipòsit serveix per connectar dos conductes sense zones corbes. Aquest tipus d’arqueta permet [...]

Benvinguda primavera

Hem entrat a la primavera i amb ella les bones temperatures, el gaudi del Sol, piscina i les ganes de viatjar, visitar i descansar en hotels i càmpings.

Per això, us recomanem que comenceu a pensar en fer la posada a punt de la vostra piscina per quan arribi l’època de voler remullar i tenir-la en perfecte estat, neta i aigua [...]

Transportar aigua ve de lluny

No diem més que una obvietat quan parlem que l’aigua potable és essencial per a la vida, ara i durant tota la història de la humanitat. És per això, que des dels nostres avantpassats més passats s’han dedicat molts esforços a transportar aigua i acostar-la al nucli de convivència humana per emmagatzemar-la i consumir-la.

Amb el començament de l’existència humana, la [...]

La pluja

A Neteges Escobar treballem per millorar la vida dels nostres clients, els ajudem a tenir el sistema de canonades en perfecte estat, tant dels seus habitatges com de la seva empresa. Un bon manteniment és fonamental perquè l’aigua de la pluja flueixi i no trobi tap al seu pas i pugui produir problemes.

Fins i tot Jorge Luis Borges va dedicar [...]

Tinc la casa inundada! Què faig?

Una de les sensacions més desagradables és arribar a casa i comprovar que està plena d’aigua o que per culpa d’un temporal l’aigua ha arrasat amb tot, entrant en el nostre pàrquing, soterrani o menjador. Una sensació d’impotència. Contra l’aigua és difícil posar precaucions.

Com puc prevenir les inundacions a casa, el nostre negoci o en el pàrquings?
Primer de tot i [...]