Torneig de bàsquet 3×3 a Malgrat de Mar

Torneig de bàsquet 3×3 a Malgrat de Mar

Dissabte que ve dia 2 de juliol a les 9:00 es celebra a Malgrat de Mar el torneig 3×3 de bàsquet al Pavelló Germans Maragall. Un any més Neteges Escobar hem volgut estar a prop de l’esport amateur i hem patrocinat aquest magnífic torneig.

L’esport transmet uns valors que aplicats a la nostra filosofia de treball milloren i donen un valor afegit. Aprendre a treballar en equip superant les dificultats que et vas trobant a mesura que va avançant el partit o el servei, cooperar i mirar la situació per atacar per un costat o un altre i aconseguir el propòsit final: fer una cistella o resoldre un embús en una canonada. L’èxit no és casualitat, es treballa i es sua, s’aprèn dels errors per a no tornar a fallar en el futur.

1253301870_0

Botes la pilota, jugues amb els teus companys, encistelles, t’alegres, aprens i tornes amb les mateixes ganes a pel següent punt. No et rendeixes fins a aconseguir l’objectiu, i partit a partit aconsegueixes una gran victòria: el campionat.
Nosaltres vam canviar la pilota per les mànegues dels nostres camions i cisternes d’aigua, els companys d’equip pels millors professionals del sector, les cistelles per cada desembossament o cada neteja a fons que realitzem, el partit per la satisfacció de cadascun dels nostres clients i el campionat per cada trucada d’una persona satisfeta pel servei anterior i contractant-nos de nou. El nostre MVP, pilota d’or, Champions, Jocs Olímpics o la copa més prestigiosa és la confiança de les persones que ens truquen per contractar un dels nostres serveis, ja sigui de desembossament de canonades, una posada a punt de piscina, un transport de matèries perilloses, una neteja amb aigua a pressió en fàbriques,etc.

La nostra aposta per l’esport va més enllà d’un torneig puntual, durant l’any també som patrocinadors oficials del AECAM Malgrat 07. Que a més de fomentar tots els valors més purs de l’esport, ens donen alegries any rere any. Un equip que coopera, s’esforça i treballa per mantenir un club viu.

3x3 malgrat básquet

Deja un comentario

Your email address will not be published.