Tinc un embús! Truco a un lampista o millor a una empresa de desembussament de canonades?

Tinc un embús! Truco a un lampista o millor a una empresa de desembussament de canonades?

Si has tingut aquest dubte sobre les canonades de casa teva, has de saber que no ets la/l’únic/a. És un dubte freqüent.

Un lampista és ben coneixedor del sistema de canonades i desguassos de casa, a més és capaç de reparar qualsevol desperfecte que hi pugui haver. Però, què ens pot proporcionar una empresa de desembussos de canonades?

Les empreses com Neteges Escobar, estem especialitzades en trobar un embús en qualsevol part del sistema de canonades de la casa o edifici i comptem amb camions i mànegues dissenyades per a aquest menester. La infraestructura i tecnologia que utilitzem ens ajuda a reparar el tap amb gran eficàcia i rapidesa.

Un percentatge molt elevat dels serveis que ens demanen són embussos en canonades de cases particulars, comerços, baixants de zones comunitàries i indústria. Per aquest motiu, l’experiència del nostre equip humà és excel·lent i té una gran varietat de situacions que els fan capaços de solucionar qualsevol problema en canonades o situació imprevista in situ.

Per exemple, gràcies a les nostres càmeres autònomes podem identificar qualsevol punt obturat i arribar-hi sense haver de picar terra o parets. Un cop localitzat, podem efectuar l’acció pertinent i utilitzar mànegues de molt alta pressió si fos necessari. Durant aquest servei, podríem haver de solucionar un problema no esperat, per això, els nostres camions tenen les eines necessàries per efectuar una acció inesperada.

A més, els nostres camions cisterna o camions cuba poden transportar aigua i recollir tot tipus de líquids amb la més gran seguretat sanitària. Molt útil si l’embús ha provocat una inundació en locals, baixos o pàrquings.

És a dir, davant del dubte de requerir els serveis d’un lampista o una empresa especialitzada en desembossament de canonades com Neteges Escobar, hem de dir que aquestes dues opcions són complementàries i, en moltes ocasions, som nosaltres mateixos els que truquem a un lampista per completar el nostre servei. Per aquest motiu, us proposem que en cas de dubte, ens truqueu al telèfon 93 761 07 44 i estarem encantats d’orientar-vos de quina ha de ser la solució més òptima.

Deja un comentario

Your email address will not be published.