Benvinguda primavera

Benvinguda primavera

Hem entrat a la primavera i amb ella les bones temperatures, el gaudi del Sol, piscina i les ganes de viatjar, visitar i descansar en hotels i càmpings.

Per això, us recomanem que comenceu a pensar en fer la posada a punt de la vostra piscina per quan arribi l’època de voler remullar i tenir-la en perfecte estat, neta i aigua cristal·lina. A Neteges Escobar realitzem la neteja a fons de tota mena de piscines, tant el seu buidatge i emplenat, transportant l’aigua si fos necessari, com la neteja amb aigua a alta pressió de fons i parets. Tot perquè només et preocupis de prendre el Sol i donar-te uns bons banys.

També et pot interessar llegir: ” Posada a punt de piscines Ara és el moment!

Però no només de la teva piscina, els hotels i càmpings també han de fer la seva posada a punt. En pocs dies, el Maresme i la Costa Catalana en general rebran els primers turistes amb ganes de visitar-nos i gaudir del nostre clima. El turisme és molt important per a la nostra zona i ha d’estar tot impecable, sense cap problema i llest per al seu gaudi. En aquest cas, fem servir maquinària especialitzada d’alta capacitat i la tecnologia més avançada per eliminar qualsevol problema que pugui sorgir, no només en la piscina, també en les canonades. No hi ha pitjor sensació que un establiment turístic amb males olors a causa del sistema de canonades o embussament en el pitjor moment amb el local ple de gent. Més val un bon manteniment efectiu i econòmic que una urgència que segur et sortirà més cara.

I per finalitzar, et deixem alguns consells preventius i bàsics per mantenir les canonades en bon estat. No per ser bàsics ni recurrents hem de deixar de prestar atenció:

  • No llençar olis ni escombraries pels desguassos de la cuina.
  • Compte amb els remeis casolans davant un embús, per exemple els marro de cafè o la Coca-Cola poden agreujar un taponament de les mateixes.
  • Netejar, de tant en tant, els sifons de la cuina i bany.
  • No llençar papers no degradables a WC, inclusivament les tovalloletes del bany que (teòricament) sí ho són. + Info: ¿Provoquen embussos a les canonades les tovalloletes humides?
  • No llençar pintures o dissolvents pel WC
  • Fer manteniment dels baixants exteriors per facilitar la circulació d’aigua, així com les arquetes de baixos i pàrquings.

Deja un comentario

Your email address will not be published.