Oferim garanties per a un treball efectiu

Oferim garanties per a un treball efectiu

De vegades no som conscients de la importància que tenen els petits gestos quotidians, sobre tot allò que influeix en l’estalvi d’una cosa tan vital com l’aigua i la cura del medi ambient.

A Neteges Escobar ho tenim molt clar i intentem gestionar l’aigua amb les màximes garanties ambientals i d’estalvi. Per posar un exemple, tenim entre la nostra flota de camions un sistema de reciclatge d’aigua en el mateix lloc del treball, és a dir, aconseguim extreure aigua, netejar la superfície reutilitzant i sense malgastar més aigua de la necessària. A més, aquest sistema de reciclatge d’aigua estalvia temps de treball i ens permet rebaixar el pressupost per als nostres clients.

I, per descomptat, tenim el codi sanitari necessari per al transport d’aigua per a consum humà 08.076 per garantir totes les mesures legals necessàries.

A més de les cisternes d’aigua, també comptem amb camions preparats i l’equip humà format per transportar qualsevol residu de Matèries Perilloses, complint així amb la normativa ADR.

Tots els nostres treballs volem que tinguin les màximes garanties per a tranquil·litat dels nostres clients, un bon treball és el millor segell de confiança. Per aquest motiu, també complim la Llei de Protecció de dades i estem verificats pel certificat BUREAU VERITAS amb la norma ISO 9001: 2008 per assegurar un sistema de gestió de qualitat en l’organització de la nostra empresa.

Al cap i a la fi, tots aquests certificats es complementen amb un gran equip professional i l’experiència de més de 50 anys solucionant els problemes en immobles particulars i de negoci. Treballem per donar solucions efectives i ràpides.

Si tens qualsevol dubte sobre un servei o vols saber si podem solucionar el teu problema al teu habitatge, empresa o fàbrica, no ho dubtis i truca’ns, estarem encantats d’assessorar-te.

Deja un comentario

Your email address will not be published.