Neteges Escobar es mulla per l’ELA

Neteges Escobar es mulla per l’ELA

ELA: “malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs.”

I no, no és una malaltia nova.

Hem de ser conscients dels problemes per a poder donar-los solució, conèixer és la base per a reparar. Ho sabem en el nostre treball i ho apliquem a la vida. Projectes com Dgeneración.com porten anys ensenyant-nos la duresa d’aquesta malaltia que manté el cap intacte i ens deteriora la mobilitat. Una malaltia molt dura per a aquells que la pateixen. Alejandro Galán és un dels 4.000 pacients diagnosticats a Espanya amb aquesta malaltia, gràcies al seu blog ens mostra com se sent, les seves reflexions i les seves vivències. No és fàcil però com diu ell mateix: “hem de deixar de sobreviure i començar a viure”

Qualsevol iniciativa de conscienciació és bona, siguin projectes personals o les col·lectives com pot ser la més recent “Ice Bucket Challenge”, a la qual ens volem sumar. Tots els treballadors de Neteges Escobar hem volgut fer un donatiu a l’Associació espanyola contra la leucodistròfia (ELA) i mullar-nos per la causa.
Ens van reptar els nostres amics de l’empresa ALEMANY i ara tenen 24 hores per realitzar el seu repte les educadores de la Llar d’infants Ninots, Excavaciones Bermudez, Simmar i el Bar el Poligon de Malgrat de Mar.

 

Deja un comentario

Your email address will not be published.