Manteniment de canonades en comunitats de veïns

Manteniment de canonades en comunitats de veïns

El sistema de canonades en qualsevol casa, pis, comerç o fàbrica ha de tenir certa cura per evitar problemes desagradables i inesperats. A mesura que l’ús de les canonades s’intensifica la cura ha de ser més gran, per aquest motiu, és primordial tenir un pla de manteniment en comunitats de veïns on l’ús és freqüent i abundant.

Les nostres cubes i camions amb aigua i gestió de pressió estan preparats per fer el manteniment de comunitats de forma ràpida i exhaustiva, i desembussar aquelles canonades que ho necessiten i esplaiant aquelles que puguin tenir un futur problema.

Una de les accions més importants és el manteniment de baixants i arquetes, neteja dels sifons en pàrquings i desembussar canonades de rentavaixelles i banyeres. Hem de tenir molta cura perquè un problema en un sol pis no pugui afectar els altres veïns provocant inundacions o rebentades de canonades.

La neteja de les arquetes dels baixos en comunitats de veïns evita inundacions per fortes pluges dels pàrquings. Un sistema d’evacuació d’aigua amb baixants lliures i arquetes netes és fonamental per garantir un baix percentatge de problemes amb inundacions.
Aquestes neteges les realitzem amb les nostres cisternes amb mànegues gestionant la pressió de l’aigua segons la situació. D’aquesta manera, aconseguim eliminar tot tipus de residus, greixos i bacteris adherides que pogués haver-hi.

Si estàs interessat en un pla de manteniment de les canonades de la seva comunitat de veïns, no ho dubtis i posa’t en contacte amb el nostre equip. Truca al 937.610.744 i t’informarem sobre el nostre treball i les possibilitats per resoldre el problema de la forma més ràpida, senzilla i econòmica.

També pots enviar-nos un correu a info@netegesescobar.com o a les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter, Linkedin o Google Plus.

Deja un comentario

Your email address will not be published.