Les canonades no son aburrides. Bon nadal!

Les canonades no son aburrides. Bon nadal!

Les canonades no són avorrides, són un gran suport i un fantàstic material per donar-li a l’enginy de cadascú i fabricar els millors ornaments nadalencs. Oblidem-nos dels embussos en el sistema de desguassos de casa i vegem alguns exemples de com podem utilitzar les canonades de PVC:

Arbre de Nadal: Talla les canonades en diferents mides, creant cercles de diferents gruixos. Després junta’ls per formar un arbre de Nadal. Preciós!

Decoració per a la porta de casa: Podem fer talls com ho hem fet amb l’arbre de Nadal, però en aquest cas ajuntarem els trossos tallats de canonada per formar un cercle. Un cop els tenim fixats, li afegirem una corda bonica i alguna figureta o bola per omplir algun dels forats. Sorprenent!

Súper pal de caramel: En aquest cas haurem de comprar per fer una canonada llarga, un colze i una canonada més curta per rematar la part superior del caramel. A més, si volem recrear-nos i fer-lo més espectacular, també podem fer forats al llarg del caramel i posar llums per dins. Un cop muntat, només caldrà pintar-o decorar-lo amb tela de diferents colors. Deliciós!

Centres de taula amb flors: Només has de tallar trossos de canonada, posar-li una tapa per sota i decorar al gust. A partir d’aquí, fes volar la imaginació i afegeix la flor o planta que més t’agradi. Magnífic!

Ninots nadalencs: Crea la teva pròpia col·lecció de ninots per a repartir-los per tota la casa: el ninot de neu a la finestra, els nens cantors al costat del pessebre o dos rens prop de la llar de foc per vigilar l’arribada del Pare Noel. Original!

Nosaltres ens dediquem cada dia a buidar canonades amb embussos i solucionar els problemes amb els desaigües dels nostres clients, però tu pots crear veritables obres d’art amb una canonada, enginy i ganes de passar-ho bé. A més, pot ser una magnífica activitat per realitzar amb els més petits de la casa.

Si t’animes, envia’ns una foto als nostres perfils de xarxes socials i la publicarem perquè tothom vegi el gran artista que ets i inspirar a altres per fer noves creacions.

Deja un comentario

Your email address will not be published.