#Top5 de les inundacions més grans de la historia

#Top5 de les inundacions més grans de la historia

Els serveis en zones inundades i la seva posterior tornada a la normalitat són un dels serveis més demandats pels nostres clients. Fem servir les eines més modernes per a netejar la zona afectada i les bombes més potents per buidar amb la major rapidesa possible.

“Més val prevenir que lamentar-se” i per als problemes més quotidians un bon manteniment és suficient per a evitar problemes amb les pluges. Una bona neteja de les arquetes i baixants evitarien la majoria de problemes per a aquest factor.

Avui us volem presentar el #Top5 de les inundacions més grans de tota la història. L’aigua és el causant dels pitjors desastres naturals i un dels elements més difícils de controlar.

1. El diluvi de l’era de gel: Fa uns 20.000 anys trobem la de major cabal. Es creu que va ser causada quan una glacera enorme va caure al riu Clark Fork (situat entre Washington i Oregon) bloquejant el flux d’aigua i creant un gran llac glacial que se li va dir ‘llac Missoula’. Quan la glacera va cedir va provocar una inundació amb 17 milions de metres cúbics d’aigua per segon.

2. La inundació d’Altai (Rússia): La ruptura de preses de gel formades per glaceres va ser la causant del desastre, estimant-se un flux d’aigua de 10 milions de metres cúbics per segon.

3. La inundació volcànica d’Alaska: El volcà Aniakchak va erupcionar i va provocar un cràter que durant milers d’anys es va anar omplint d’aigua. Quan l’aigua va arribar al límit va vessar i va fluir amb la rapidesa d’1 milió de metres cúbics d’aigua per segon.

4. El desbordament de l’Amazones: La raó d’aquesta inundació van ser els diluvis de 1953 que van causar un flux de 370.000 metres cúbics d’aigua per segon. Per adonar-se de la immensitat d’aquest riu, podem dir que origina el 20% de la descàrrega d’aigua dolça del planeta en els oceans.

5. La gran inundació del riu Mississippi (1927): Va ser la inundació més destructiva de la història dels Estats Units a l’haver mogut 65.000 metres cúbics d’aigua cada segon. Es calculen uns danys de $400 milions de dòlars, matant a 246 persones.

Deja un comentario

Your email address will not be published.