Evita embussos a les canonades d’una comunitat de veïns

Evita embussos a les canonades d’una comunitat de veïns

Compartir un mateix sistema de desaigües i canonades amb altres persones no és sempre fàcil. No tots tenim la mateixa cura ni la mateixa conscienciació dels problemes econòmics, de temps i benestar que suposa un embús per mal ús de les canonades d’una comunitat de veïns.

En primer lloc, una de les qüestions més importants és l’estat propi de les instal·lacions de canonades i clavegueram. Amb el pas del temps es van deteriorant i això pot provocar problemes per a tots els veïns. La millor manera de mantenir en bon estat i per més anys els baixants, sens dubte, és tenir un manteniment continuat de neteja de canonades i altres zones pertanyents a la comunitat de veïns que puguin provocar embussos i inundacions.

En el següent punt, cada un de nosaltres tenim molt a dir i fer: el comportament de cada veí individualment. Tots sabem (i hem explicat en molts articles d’aquest bloc) que hem de mantenir uns hàbits per no afavorir els embussos en canonades, colzes, desguassos, arquetes, … però encara hi ha qui no segueix els nostres consells.

(Us recordem que també us oferim consells i contingut de qualitat en els nostres perfils de xarxes socials: Facebook, Twitter i Linkedin)

Evitar fer servir el desguàs de la pica com a brossa orgànica: les canonades d’aigua no porten directament l’oli que llencem a través d’elles a la deixalleria, tampoc els pèls són bons per al nostre lavabo, etc. Aquestes i moltes accions individuals són petits gestos amb grans beneficis comunitaris (i personals).

Un altre punt del que hem de tenir molta cura són les arquetes dels pàrquings i els baixants pluvials. Aquests dos punts són fàcils d’embussar per fulles i altres elements i necessiten d’un manteniment constant per evitar embussos i, per tant, no deixar circular l’aigua provocant inundacions de més o menys importància.

A Neteges Escobar tenim l’experiència suficient i el personal més qualificat per realitzar plans de manteniment de canonades en comunitats de veïns. Truca’ns i pregunta per aquest servei, t’estalviaràs temps, mals de cap i diners.

Deja un comentario

Your email address will not be published.