Evitar embussos a l’estiu també és possible

Evitar embussos a l’estiu també és possible

Si un embús a les canonades de per si ja és incòmode i desagradable, a l’estiu més. Estem de vacances i no ens ve de gust tenir una inundació al bany, una canonada lenta o un embús en qualsevol dels baixants de casa o del teu negoci. Per a això, avui us donarem 7 consells bàsics per evitar embussos en canonades per a aquest estiu.

Tot i així, si tens un problema amb el sistema de desguàs, us recomanem que tingueu el nostre telèfon a mà i ens deixeu convertir el teu problema en una solució ràpida i efectiva. Tenim les cubes i camions equipats amb les últimes eines del sector i el personal més professional i preparat de tot el Maresme i Catalunya, una garantia per a la satisfacció de tots els nostres clients.

1- El desguàs no son unes escombraries. Intenta netejar bé els plats i deixar-los completament buits abans de dipositar-los a la pica.

2- Tampoc tirar olis, aquests s’adhereixen a les parets de les canonades i redueixen la seva capacitat de pas d’aigua provocant canonades lentes i fins i tot embussos.

3- El bany tampoc son unes escombraries i no hem de tirar coses inapropiades a l’excusat. Tenir molta cura i instal·lar una petita escombraria al costat pot solucionar moltes situacions incòmodes.

4- Instal·la un sistema de reixeta en els diferents passos d’aigua, des de patis, balcons, jardins, pica de la cuina o rentamans.

5- Si hem anat a la platja, és molt recomanable treure la sorra fora de la dutxa o banyera. La sorra també pot provocar embussos o afavorir-los en els desguassos del bany.

6- Realitzar neteges periòdiques dels sifons de banys i cuines. Si voleu saber la importància d’aquests colzes per evitar olors dins de l’habitatge o comerç podeu rellegir el nostre post prement aquí

7- No fer servir remeis casolans per desembussar canonades, molts d’ells agreugen el problema. Un exemple d’#FalsMite és el de la Coca-Cola que podeu llegir en un dels nostres articles passats prement aquí

Aquests consells són bàsics per mantenir una bona salut de canonades i baixants, però si ets un comerç o una comunitat de veïns, també us recomanem que ens truquis i preguntis per un pla de manteniment periòdic. Gràcies a aquest servei et podràs estalviar molts ensurts, temps, diners i usuaris descontents.

Deja un comentario

Your email address will not be published.