Els desembussos a l’estiu també els soluciona Neteges Escobar

Els desembussos a l’estiu també els soluciona Neteges Escobar

Arriba l’estiu, les calors i l’època de vacances, però els embussos a les canonades segueixen i les necessitats de transport d’aigua també. Per aquest motiu, seguirem estant al peu del canó durant els mesos d’estiu a la nostra central a Malgrat de Mar (Maresme, Barcelona) fins a qualsevol punt del territori català que se’ns necessiti.

En aquestes dates, molts dels nostres serveis per desembussar canonades, arreglar banys embussats, inundacions, etc. venen de poblacions del Maresme i de segones vivendes, hotels o càmpings de tot el litoral català. Això vol dir que els que pateixen aquests problemes amb les aigües residuals són clients que estan de vacances i volen gaudir dels seus merescuts dies de descans o persones que tenen la seva segona residència a aquestes poblacions i volen gaudir de la tranquil·litat i desconnectar dels problemes quotidians, per aquest motiu el nostre servei 24 hores segueix funcionant a ple rendiment.

És habitual que durant aquests dies baixem la guàrdia i tinguem menys cura amb els desguassos i baixants, s’acumulin més residus sòlids, cremes solars que llisquen pel desguàs de la dutxa, sorra que es diposita i embussa els colzes, etc. Per això i per la nostra ubicació a la costa catalana tenim molta experiència en aquest tipus de treball amb les canonades.

No tot són embussos de canonades a l’estiu, també som requerits per transportar aigua potable per l’ompliment piscines o dipòsits, per a festes majors, etc. i per això tenim els millors camions cuba de transport d’aigua i l’equip humà ben preparat.

Tot l’equip de Neteges Escobar us desitja un bon estiu a tots i us recomanem que guardeu el nostre telèfon per si teniu la mala sort de patir un desafortunat incident amb les canonades i necessiteu una solució ràpida i efectiva.

Deja un comentario

Your email address will not be published.