Desembussar canonades

Desembussar canonades

El sistema de canonades de tots els habitatges i comerços és relativament senzill, tubs connectats entre si que condueixen l’aigua i desfets cap al sistema de clavegueres de les nostres ciutats fins arribar a les depuradores.

En tot aquest procés, poden succeir múltiples problemes derivats d’un mal ús humà (embussos) o desperfectes en tot aquest entramat de canonades. I en aquest punt és on els nostres més de 50 anys en la professió desembussant canonades i solucionant serveis ens ajuden a resoldre qualsevol problema que es presenti.

Un dels problemes més habituals, és la dificultat per arribar a certs punts de la xarxa d’evacuació domèstica o professional, per a això, fem servir les millors tecnologies per a situar el problema i actuar per solucionar el  desembossament o reparació del mateix.

Quins són les eines que solucionen els problemes més complicats en les canonades?

La nostra càmera-robot ens permet accedir al punt més remot del sistema de canonades de forma autònoma i manejada a distància per un dels nostres tècnics especialistes.

En ocasions l’origen d’un embús està amagat darrere d’una paret o del sòl i per accedir necessitem trobar un “registre ocult” (= entrada a la canonada) que en moltes ocasions el propietari del local o casa no sap on es troba. O, en el pitjor dels casos, s’ha tapat amb rajoles o ciment. Per no haver d’aixecar la meitat del sòl ni picar mitja paret tenim eines de radiofreqüència per trobar l’accés al problema de forma ràpida i molt eficaç. Arribar al punt exacte és molt important per garantir el mínim inconvenient.

Un altre dels problemes que ens trobem i que li hem donat solució, és el difícil accés a certes canonades de mida petita. Per a això, tenim micro-tubs amb càmera que s’introdueixen en canonades de fins a 30mm. Un cop localitzat el problema i trobat el registre ocult per accedir, la resolució del mateix ja queda en mans de les bombes d’absorció i les mànegues d’alta pressió per fer desaparèixer al problema, millorant la rapidesa del servei i beneficiant als nostres clients.

També tenim entre les nostres eines, pinyes per arrels d’arbres, detectors de metalls professional, bombes submergibles d’alta potència, camions grua, obturadors pneumàtics, camió amb reciclador d’aigua, …. Però l’eina més important és el nostre grup de professionals que dia rere dia milloren el servei als nostres clients.

Deja un comentario

Your email address will not be published.