Desembussar canonades al Maresme

Desembussar canonades al Maresme

“Desembussar canonades al Maresme” aquest és el títol d’aquesta notícia i també va ser la idea que va portar a l’empresa de desembossaments i neteges Neteges Escobar a Malgrat de Mar al Maresme, ara fa ja més de 50 anys.

En un primer moment un dels germans Escobar, Andrés, va començar a veure la necessitat d’implantar un servei de buidat de pous negres per a les cases de la zona. Amb pocs mitjans, un carro, un cavall i molta feina es va anar fent un nom i creixent a poc a poc.

Fins que el testimoni el va recollir José Escobar, que va donar l’empenta necessària per obrir les portes del Maresme i implantar les tècniques i experiència adquirida per tot Catalunya. Va passar del carro i cavall al camió, un gran avanç que va fer que creixessin els clients i es comencés a forjar el nom i reputació de Neteges Escobar.

Malgrat de Mar desemboce tuberías

Paral·lelament la zona del Maresme va ser creixent i afegint teixit industrial el que va fer augmentar la demanda dels serveis de buidatge i desemboce de canonades. Aquest creixement industrial va comportar un augment de la població i millora dels serveis urbans, així com el sistema de clavegueram de les ciutats confrontants.

La indústria va portar riquesa i millores urbanístiques que van derivar també en la pròpia ciutat, cura de les platges i creixement de les zones turístiques.

Malgrat de Mar desatascar tuberías

Neteges Escobar va saber adaptar-se als nous temps i començar amb una filosofia que ens acompanya fins al dia d’avui: la millora continua. Intentant tenir les millores eines manejades pel personal més format. En aquella època va ser necessari per garantir el servei a tantes persones i empreses noves que emergien i que necessitaven un servei ràpid i eficaç. Actualment, compta amb el millor servei per seguir sent una de les empreses líders del sector a Catalunya i mantenir la cartera de clients satisfets. No hi ha servei ni desembús de canonades a Malgrat, Maresme o Catalunya que es resisteixi.

A dia d’avui, Neteges Escobar és una empresa de segona generació adaptada 100% als nous temps. Molt atents als moviments de les necessitats en els clients per poder solucionar tots els problemes que li puguin sorgir en: desembussar, buidar, transportar o netejar.

desatatrancos Maresme

Neteges Escobar vol estar el més a prop possible dels clients i per aquest motiu compta amb un servei 7 dies a la setmana 24 hores per garantir la resolució de problemes en qualsevol moment. També apostant per l’atenció al client 2.0 de la millor manera possible, millorant la pàgina web i és present a les principals xarxes socials de forma activa i amb contingut interessant per als clients (i no clients).

Les millors eines tècniques, tenir professionals que garanteixin un servei reeixit i canals de comunicació directes i efectius; són els 3 pilars per arribar a aconseguir l’excel·lència en els serveis i la satisfacció de cadascun dels clients de Neteges Escobar.

Deja un comentario

Your email address will not be published.