Neteges Escobar, sempre al teu costat

Neteges Escobar, sempre al teu costat

Neteges Escobar ens hem esforçat sempre per trobar la millor solució als problemes plantejats a casa, negoci o fàbrica del client. El nostre equip humà i professional té una gran experiència que els serveix per empatitzar amb cadascuna de les persones que confien en nosaltres i oferir el millor servei de forma ràpida i efectiva.

Més de 50 anys amb la vostra confiança ens avalen i el boca orella de tots els nostres clients és la millor carta de presentació. GRÀCIES!

Cada sortida amb els nostres camions i cisternes d’aigua és un repte i el tractem com el treball més important, ja sigui en un senzill desembussament de pica domèstic com en una neteja d’una fossa sèptica o una torre de refrigeració. L’excel·lència només s’aconsegueix millorant cada dia.

24 hores i 365 dies a la setmana estem preparats per a qualsevol contratemps i urgència, només has de trucar al nostre número de contacte 93 761 07 44. Entenem que un bany embussat i aigua desbordant en una fàbrica que té torns ininterromputs, un restaurant amb la cuina inundada… hem d’estar al teu costat. Per això, també tenim una àmplia flota de vehicles i camions cisterna per poder accedir a qualsevol lloc i solucionar qualsevol problema per petita o inaccessible que es la canonada embussada.

Des de la nostra empresa de desatascos a Malgrat de Mar (Maresme) oferim tots els nostres serveis per Catalunya, des de vivendes particulars, locals, negocis, fàbriques, institucions públiques, comunitats de veïns… tenim solucions personalitzades per a cada cas.

Per ser més eficients i eficaços amb els nostres treballs amb canonades, transport de líquids o treballs amb aigua a pressió sempre hem apostat per les eines més actuals. Amb una maquinària d’última generació podem actuar de forma més precisa i ràpida, estalviant temps, guanyant en resultats i podent tenir la millor qualitat-preu.

Amb tot l’esmentat volem seguir responent amb bona feina a tots vosaltres que ens torneu a trucar i confieu en els nostres serveis. Recorda que podem fer-nos càrrec de qualsevol treball: neteges urbanes ,neteges industrials , inspecció de canonades amb càmera de TV , transport d’aigua , transport de residus o qualsevol servei especial, només has de consultar-nos i nosaltres et donem la solució.

Deja un comentario

Your email address will not be published.