Consells Escobar

Consells Escobar

Fa unes setmanes hem començat a penjar en xarxes socials (Twitter, Facebook, Linkedin i Google+) una sèrie d’il·lustracions amb consells sobre la importància de l’estalvi d’aigua i la cura del nostre sistema de canonades. Amb aquesta iniciativa volem posar el nostre granet de sorra per conscienciar a tots els nostres seguidors en xarxes de la importància sobre aquest recurs tan preuat i necessari per a la vida.

El dia a dia i les comoditats del món que ens ha tocat viure no ens fan ser conscients de la sort que tenim de poder, amb un senzill gest, tenir aigua emanant de les nostres aixetes i posseir un sistema de clavegueram que garanteix una salubritat adequada i segura.

Molts dels consells evoquen a la importància de mantenir les nostres canonades netes i fer-ne un bon ús per no tenir problemes d’embussos, inundacions o olors no desitjats dins dels nostres habitatges; altres consells s’enfoquen a aquests petits gestos quotidians que per la seva simplicitat sembla mentida que no ens n’adonem de l’estalvi de diners que suposa per a les economies familiars; en aquesta campanya tampoc ens podíem oblidar de la importància de no malbaratar ni una sola gota i proposem algunes accions que poden suposar una despesa menor.

A cada desembossament de canonada, sigui al Maresme o a la resta de Catalunya a on oferim els nostres serveis, veiem detalls que ens fan pensar que hi ha hagut un mal ús del sistema de desguassos. Per despreocupació, desconeixement o per la fatídica frase “per una vegada no passa res” repetida per diversos membres de la família, veïns o per un mateix diversos dies, rebutgem productes que taponen el sistema d’evacuació de l’aigua originant problemes majors. Però no només per a la persona que realitza l’acció, també per a tota la comunitat que ha de pagar un augment de rendiment i avaries de les plantes depuradores i neteges del sistema de clavegueres públic.

Per salut, respecte al medi, economia i convivència amb els nostres veïns no malgastis l’aigua i fes un bon ús de les canonades.

dutxa_escobar-03 desatascos tuberías

Deja un comentario

Your email address will not be published.