Consells per cuidar les teves canonades, estalviar aigua i tenir cura del medi ambient

Consells per cuidar les teves canonades, estalviar aigua i tenir cura del medi ambient

A Neteges Escobar estem molt enfocats a resoldre d’arrel tots els problemes amb el sistema de canonades dels nostres clients, solucionar embussos en el menor temps possible i recomanar bons hàbits per actuar de forma sostenible amb els nostres baixants i el medi ambient. Per aquest motiu, en les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Linkedin) llancem informació d’interès, curiositats i, sobretot, consells útils; a més, també gestionem totes les vostres consultes utilitzant-les com una via més d’atenció al client.
En aquest post anem fent un recull d’alguns dels consells que pots trobar:

– Es recomana realitzar un manteniment i neteja dels baixants d’aigües pluvials per afavorir la circulació d’aigua en moments de pluges fortes. D’aquesta manera evitarem embussos i inundacions.

– Utilitzar una galleda amb aigua en comptes d’una mànega per netejar el cotxe, pot fer-nos estalviar diners i tenir cura del medi ambient.

 

– En el teu jardí o pati utilitza una escombra i fregona per netejar, utilitzar la mànega és una despesa d’aigua innecessària.

– Si vols regar les plantes del jardí, et recomanem fer-ho a la nit. Segur que les teves plantes ho agrairan i evitaràs que part de l’aigua s’evapori i gastaràs menys aigua.

– Si volem mantenir els filtres de la nostra piscina en bon estat, una bona opció és comprovar el seu estat i netejar-los.

 

– Abans de netejar una paella amb aigua, és molt recomanable passar-li paper per treure tots els olis que pugui tenir. Els olis originen la majoria d’embussos en els baixants de les cuines, a més d’evitar contaminar el medi ambient.

paelles_escobar

– Amb les rentadores i detergents actuals, no cal posar la temperatura de l’aigua a més de 60º. Amb aquesta mesura gastaràs menys electricitat i aigua.

 

Si t’han agradat aquests petits gestos per guanyar en estalvi i conservar el medi ambient, recorda que pots seguir-nos en els diferents canals en xarxes socials que tenim oberts per a tu.

Deja un comentario

Your email address will not be published.